Dementieklok Twemco BQ-12, mat-zilver
910999

Dementieklok Twemco BQ-12, mat-zilver

Volautomatische Dementieklok | Kalenderklok | Seniorenklok | Geheugenklok | Geriatrische Klok | Klok Met Datum | Dagklok | Alzheimerklok | Klok Voor Slechtzienden

Artikelnummer
910999
Merk
Twemco
Model
BQ-12
Kleur
mat-zilver
Stroomvoorziening
1x penlite batterij
Garantie
2 jaar
Levertijd
Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Normaal
234,00
Prijs (incl. 21% BTW)
€ 179,00
100
bestel
179.00
Meer over dit product

Vanaf het moment dat iemand de eerste dementieverschijnselen krijgt, slaat hij/ zij geen beelden meer op. De laatste beelden verdwijnen het eerst. Moderne spullen worden dus niet meer als zodanig herkend. De vormgeving van een klok is dus belangrijk. Een dementieklok moet daarom ook herkenbaar zijn als een klok. De dementieklok van Twemco heeft bij uitstek een herkenbare vormgeving: de wijzerplaat is nog echt en het datum-flipmechanisme herinnert aan vroegere tijden. Maar weet dat achter deze vertrouwde vormgeving de laatste stand der techniek schuilt. Het resultaat is een probleemloze klok met veel gepatenteerde uitvindingen. Fabrikant Twemco, opgericht in 1956, is wereldwijd de enige fabrikant die gespecialiseerd is in volledig automatische dementieklokken en is hiermee uniek in de wereld! Deze klok is zelfs de meest gebruikte klok in zorg- en verpleeginstellingen.

naam_afbeelding Twemco klokken dragen bij aan herstel (Video)

De Nederlandse dag en datum worden extra groot weergegeven en zijn daardoor altijd goed afleesbaar! Zelfs bij fel zonlicht! Dit maakt de klok ook geschikt voor mensen die slecht zien! Deze dag en datum verspringen automatisch en kloppen dus altijd (incl. schrikkeljaar).

Waarom een wandmodel dementieklok? Een wandmodel heeft veel voordelen. Zo neemt een wandklok geen ruimte in en kan een wandklok niet worden omgestoten. De tijd en datum zijn overal vandaan goed zichtbaar en zo kan de gebruiker altijd even 'spieken'. De knoppen voor het eenmalig instellen van de tijd en de datum, zitten aan de achterkant, zo kunnen de instellingen dus nooit onbedoeld worden gewijzigd. Een Nederlandstalige handleiding wordt meegeleverd. Hiermee stelt u de klok snel en goed in.

Mocht u toch een tafelmodel prefereren, dan is de Dementieklok BQ-38 een goede keuze. De cijfers en letters die de dag en datum weergeven, zijn even groot als die van dit wandmodel!

Specificaties

Afmetingen: 30,5 cm breed, 38 cm hoog en 7,5 cm diep
Cijfers en letters v/d dag- en datumaanduiding respect. 3,5 en 2,5 cm hoog
Stroomvoorziening: 1x penlite batterij (meegeleverd)
Diameter cijferwijzerplaat: 24 cm
Duits kwarts uurwerk
Leverbaar in wit, zwart en mat-zilver (deze laatste is iets duurder omdat de zilveren body 2x gespoten is)
Lees hier veel gestelde vragen over de Twemco Dementieklok

Bekijk hier alle dementieklokken

Bijpassend

Alternatief

Reviews

reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

Reviewer Posted

 
hulpmiddelen

Heeft u vragen? Bel 0294 269 851

  • Gratis verzending vanaf €75
  • 14 dagen zichttermijn (m.u.v. hygiëne artikelen)
  • Ook achteraf betalen