Twemco kalenderklok

Deze volautomatische kalenderklokken met dagaanduiding zijn een effectief hulpmiddel voor verwarde mensen. De Nederlandse dagaanduiding is éxtra groot en is daardoor overal vandaan goed afleesbaar! De Twemco klokken zijn bovendien uitgevoerd met een klassieke wijzerplaat. Deze kalenderklokken met dagaanduiding zijn de meest gebruikte klokken door zorginstellingen (verpleeg- en verzorgingshuizen, woon- en zorgcentra, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg, ggz-instellingen, particulieren verzorgingshuizen, ziekenhuizen, etc.). Ook al decennialang de meest verkochte klok voor particuliergebruik. 
 
witte kalenderklokOveral waar een betrouwbare en duidelijke weergave van tijd en dag/ datum gewenst is, voelt deze Twemco BQ-12 wandklok zich thuis. De cijfers en letters die de dag- en datum weergeven zijn respectievelijk 3,5 en 2,5 cm hoog; de wijzerplaat heeft een doorsnede van 24 cm; afmetingen klokkenkast: 30,5 cm breed, 38 cm hoog en 7,5 cm diep. De tijd en dagaanduiding zijn afleesbaar tot 12 meter! 
zwarte klok met dagaanduidingDeze zwarte Twemco BQ-12 wandklok is technisch gelijk aan bovenstaande witte uitvoering. Door de kleurstelling (witte cijfers en letters tegen een zwarte achtergrond) is de klok extra geschikt voor slechtzienden.
witte klok met datumDeze witte Twemco BQ-38 kalenderklok is bedoeld om neer te zetten, maar kan net zo gemakkelijk worden opgehangen. De cijfers en letters die de dag- en datum weergeven zijn respectievelijk 3,5 en 2,5 cm hoog; de wijzerplaat heeft een doorsnede van 7 cm; afmetingen klokkenkast: 33.5 cm breed, 11.5 cm hoog en 7.5 cm diep.
 
zwarte datumklokDeze zwarte Twemco BQ-38 kalenderklok is technisch gelijk aan de witte versie.


Tags: Dementieklok | Seniorenklok | Geheugenklok | Geriatrische Klok | Klok Met Datum | Dagklok | Alzheimerklok | Klok Voor Slechtzienden