KALENDERKLOK | Hoge Kwaliteit - Laagste Prijs!

Fabrikant Twemco is wereldwijd de enige fabrikant die gespecialiseerd is in volledig automatische kalenderklokken, de Nederlandse dag/ datum klopt dus altijd. De moderne klokken beschikken over veel gepatenteerde technologieën. De cijfers en letters v/d dag en datum zijn bovendien extra groot en staan op zogenaamde 'flipplaatjes'; deze techniek doet denken aan de wekkerradio's uit de jaren 70 waarbij de tijd werd weergegeven op omslaande plaatjes. Dit concept is  de afgelopen decennia door Twemco vervolmaakt en voldoet hiermee aan de huidige stand der techniek. De ideale combinatie dus: hedendaagse techniek in een jasje dat veel ouderen doet denken aan de 'Goede Oude Tijd'! 

ZorgVoordeelwinkel.nl levert deze kalenderklokken van hoge kwaliteit, supersnel en bovendien voor de laagste prijs. Kies uit 7 uitvoeringen.

Hulpmiddelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, razendsnel en foutloos geleverd!

  • Meest uitgebreide assortiment van NL
  • Ook telefonisch bestellen: 0294 269 851
  • 30.000+ tevreden klanten
  • Ruim 3.000 artikelen
Kalenderklok is kers op de taart!
"Als project-inkoper van een zorghotel, ben ik verantwoordelijk voor de aankoop van de meubels. Het zorghotel is onlangs uitgebreid met een nieuwe vleugel. In deze nieuwbouwvleugel zijn 14 kamers gevestigd. Deze kamers moesten worden ingericht. Veel van onze cliënten zijn licht dementerend. Specifieke interieurkenmerken kunnen een positief effect op hun welzijn hebben; bij de inrichting zijn wij dus niet over één nacht ijs gegaan. Het eindresultaat mag er wezen. De nieuwe bewoners reageerden buitengewoon goed op de kamers. O ja, op advies van een oud-studiegenoot hebben wij op elke kamer een dementieklok van Twemco opgehangen. Voor de bewoner is dit prettig en het staat nog leuk ook! Deze kalenderklok is de spreekwoordelijke kers op de taart."

"Voor mijn ouders heb ik recentelijk een Twemco kalenderklok voor ouderen aangeschaft. Vooral mijn moeder heeft moeite met het bijhouden van de dagen. Op advies van buurtzorg Alkmaar heb ik de klok op een opvallende plaats opgehangen. De eerste dagen heb ik haar op de klok geattendeerd (zoals ook geadviseerd). Ook heb ik haar zo nu en dan naar de tijd en dag gevraagd. Niet te vaak, want dat leidt tot irritatie. Al snel zat de kalenderklok in haar 'systeem'. Deze klok is nu al onmisbaar."
Mw P.P. uit O

Was al langere tijd op zoek naar een duidelijke klok. Door mijn slechte zicht kon ik met de koekoeksklok niet meer goed uit de voeten. Eerst op internet georiënteerd en een wandklok met dag en datum leek mij wel handig, want ook de dag en datum aflezen werd een probleem. Vervolgens bij de HEMA tevergeefs naar een kalenderklok gezocht. Uiteindelijk de kalenderklok via internet besteld, waarbij ZorgVoordeelwinkel.nl verreweg de goedkoopste was. Klok snel ontvangen en direct opgehangen en het blijkt een groot succes. Wat een gemak, zo duidelijk en zelfs vanaf afstand. Ideale klok voor slechtzienden dus!
Mw K. R. uit Amsterdam

kalenderklok onmisbaar hulpmiddel
Plaats de kalenderklok op een opvallende plaats en vraag de gebruiker de eerste dagen naar de tijd en dag, maar ook weer niet te vaak. Dit zorgt voor een snelle gewenning en maakt de kalenderklok al snel onmisbaar. De kleurstelling maakt dit zwarte tafelmodel extra overzichtelijk.
kalenderklok voor thuis
Een opname kan mensen verwarren en dan zijn oriëntatiepunten nodig. Het is dan belangrijk om niet alleen te zien hoe laat het is, maar ook welke dag het is! Óók in zorginstellingen bewijst deze kalenderklok dagelijks zijn nut, en niet alleen voor de afdeling geriatrie.

BQ12, wit

geheugenklok, wit
Twemco klokken zijn snoerloos. Zo kunt u makkelijk testen wat de beste plek is.

kalenderklok wandmodel zwart
Kalenderklok bQ12, zwart.