Kalenderklok, keuze uit 8 Uitvoeringen

De kalenderklok van Twemco is de ideale datumklok: goed afleesbaar en begrijpelijk voor de gebruiker. De tijd wordt nog weergegeven met een echte wijzerplaat, evenals de Nederlandse dag en datum die nog met echte cijfers en letters worden weergegeven. Overzichtelijk en extra groot! Dit maakt de kalenderklok niet alleen zeer bruikbaar voor mensen met geheugenproblemen, maar ook voor slechtzienden.

Hoewel de kalenderklok van Twemco een wat nostalgische look heeft, is deze uitgerust met veel gepatenteerde noviteiten. De klok is bovendien volledig automatisch. Dit betekent dat de datum altijd klopt. Twemco is wereldwijd de enige fabrikant die gespecialiseerd is in volledig automatische kalenderklokken. De ideale combinatie: moderne techniek in een jasje dat veel ouderen doet denken aan de 'Goede Oude Tijd'!

ZorgVoordeelwinkel.nl levert deze klokken snel en voordelig. Kies uit 8 uitvoeringen.

Hulpmiddelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, razendsnel en foutloos geleverd!

  • Meest uitgebreide assortiment van NL
  • Razendsnelle levering
  • 30.000+ tevreden klanten
  • Ruim 3.000 artikelen
Kalenderklok is kers op de taart!
"Als project-inkoper van een zorghotel, ben ik verantwoordelijk voor de aankoop van de meubels. Het zorghotel is onlangs uitgebreid met een nieuwe vleugel. In deze nieuwbouwvleugel zijn 14 kamers gevestigd. Deze kamers moesten worden ingericht. Veel van onze cliënten zijn licht dementerend. Specifieke interieurkenmerken kunnen een positief effect op hun welzijn hebben; bij de inrichting zijn wij dus niet over één nacht ijs gegaan. Het eindresultaat mag er wezen. De nieuwe bewoners reageerden buitengewoon goed op de kamers. O ja, op advies van een oud-studiegenoot hebben wij op elke kamer een dementieklok van Twemco opgehangen. Voor de bewoner is dit prettig en het staat nog leuk ook! Deze kalenderklok is de spreekwoordelijke kers op de taart."

"Voor mijn ouders heb ik recentelijk een kalenderklok van Twemco aangeschaft. Vooral mijn moeder heeft moeite met het bijhouden van de dagen. Op advies van buurtzorg Alkmaar heb ik de klok op een opvallende plaats opgehangen. De eerste dagen heb ik haar op de klok geattendeerd (zoals ook geadviseerd). Ook heb ik haar zo nu en dan naar de tijd en dag gevraagd. Niet te vaak, want dat leidt tot irritatie. Al snel zat de kalenderklok in haar 'systeem'. Deze klok is nu al onmisbaar."
Mw P.P. uit O

Was al langere tijd op zoek naar een duidelijke klok. Door mijn slechte zicht kon ik met de koekoeksklok niet meer goed uit de voeten. Eerst op internet georiënteerd en een wandklok met datum leek mij wel handig, want ook de dag en datum aflezen werd een probleem. Vervolgens bij de HEMA tevergeefs naar een kalenderklok gezocht. Uiteindelijk de kalenderklok via internet besteld, waarbij ZorgVoordeelwinkel.nl verreweg de goedkoopste was. Klok snel ontvangen en direct opgehangen en het blijkt een groot succes. Wat een gemak, zo duidelijk en zelfs vanaf afstand.
Mw K. R. uit Amsterdam