10% korting op alle artikelen m.u.v. de kalender-/ dementieklokken.
Voer kortingscode 
12367 in tijdens het bestellen!
 

Toiletverhoger Atlantis, 5, 10 of 15 cm

Toiletverhoger Atlantis, 5, 10 of 15 cm
Deze toiletverhoger is gemaakt van polypropyleen en is verkrijgbaar in 3 hoogtes, met en zonder deksel. De verhoger wordt stevig vastgezet met twee verstelbare klemmen.
€ 33,95

Toiletverhoger Prima, 5 of 10 cm

Toiletverhoger Prima, 5 of 10 cm
Deze toiletverhoger heeft een mooi gevormd oppervlak voor extra comfort. De verhoger is leverbaar in twee hoogtes, met en zonder deksel en wordt vastgezet met twee klemmen en een uitstekende rand aan de voorzijde.
€ 54,95

Toiletverhoger, zware kwaliteit

Toiletverhoger, zware kwaliteit
Uit één stuk vervaardigde toiletverhoger met antibacteriële eigenschappen en grote uitsparing aan de voorzijde voor persoonlijke hygiëne. Wordt met 3 metalen klemmen vastgezet.
€ 203,50

Zachte toiletverhoger PU foam

Zachte toiletverhoger PU foam
Deze zachte toiletverhoger is gemaakt van PU foam en heeft een passend voorfront. Verkrijgbaar in de hoogtes 5 of 10 cm.
€ 45,41

Toiletverhoger met armsteunen

Toiletverhoger met armsteunen
Deze kunststof toiletverhoger met armsteunen plaatst u snel en eenvoudig op uw toiletpot. De zithoogte kunt u simpel instellen.
€ 149,95

Toiletverhogers


Heeft u moeite met gaan zitten en weer opstaan? Dan is een toiletverhoger voor u de oplossing! Hiermee verhoogt u uw toilet op eenvoudige wijze. 

Toiletverhogers zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Met behulp van klemmen bevestigt u een toiletverhoger snel en eenvoudig op uw toilet.

De meeste toiletverhogers hebben een uitsparing aan de voorzijde voor een persoonlijke hygiëne. Sommige toiletverhogers hebben ook een uitsparing aan de achterzijde.

Zachte toiletverhoger

Voor mensen die langere tijd op het toilet moeten zitten en/ of een gevoelige huid hebben, adviseren wij een zachte toiletverhoger.