Seniorenklok met datum

Met weemoed kunnen ouderen terugverlangen naar die goede oude tijd. Toen het leven rustig en ordentelijk was. Natuurlijk was dat niet echt zo, maar het geheugen is selectief. Om het gevoel van vroeger terug te krijgen, omringen veel mensen zich met spullen uit het verleden.

Ook bij de keuze van een seniorenklok is het raadzaam om hier rekening mee te houden. Een seniorenklok met de uitstraling van een flipklok uit de jaren vijftig, zoals de Twemco seniorenklok, is daarom zeker het overwegen waard. Elke keer als er een dag voorbij gaat, 'flipt' er een nieuw plaatje om.
 

Seniorenklok, wit

Seniorenklok, wit
Seniorenklok met dag en datum, volledig automatische kalender, wijzerplaat; voor op tafel of evt. aan de muur. 165,00
€ 119,00

Seniorenklok, zwart

Seniorenklok, zwart
Seniorenklok in zwarte uitvoering. Duidelijke wijzerplaat en volautomatische dag-/ datumaanduiding. 165,00
€ 119,00

Seniorenklok met grote wijzerplaat, wit

Seniorenklok met grote wijzerplaat, wit
Seniorenklok met datum en dag (wandmodel), grote wijzerplaat, automatische aanpassing datum en dag. 179,00
€ 149,00

Seniorenklok met grote wijzerplaat, zwart

Seniorenklok met grote wijzerplaat, zwart
Grote wijzerplaat seniorenklok. Zwarte body. Volautomatische datum en dag aanpassing. 179,00
€ 149,00

BBrain Family G2 Slimme kalenderklok

BBrain Family G2 Slimme kalenderklok
Deze klok van BBrain maakt gebruik van LED-techniek. Voor gebruikers mensen met dementie kunnen functies worden uitgezet. Abonnement en internet noodzakelijk.
€ 199,00

BBrain Family D2 Dementie klok

BBrain Family D2 Dementie klok
Deze dementieklok is van het merk BBrain. Om gebruik te kunnen maken van de functies is een abonnement en een internetaansluiting noodzakelijk.
€ 199,00
"Ik was al geruime tijd op zoek naar een seniorenklok/ wandklok met datum voor mijn vader. In verschillende warenhuizen geweest, maar niet gevonden. Bij toeval kwam ik er eentje tegen bij een bouwmarkt. Alleen erg duur en niet mijn smaak: vrij grof en onoverzichtelijk. Heb later op internet de seniorenklok weer opgezocht en kwam daar een concurrerende seniorenklok tegen: de Twemco BQ-12 wandklok met datum. Deze klok heeft een stijlvolle vormgeving en is zeker niet schreeuwerig. Een mooie grote wijzerplaat met daarboven de dag en datum overzichtelijk naast elkaar. ik heb de seniorenklok besteld en de volgende dag al ontvangen. Na het uitpakken valt de grootte van de klok op, best groot, maar aan de wand is de seniorenklok eigenlijk precies goed. Het instellen en ophangen (1 schroefje) ging snel. De eerste avond was even spannend, want zou de datum wel op tijd overspringen? 's Morgens direct mijn ouders gebeld en gelukkig wat het goed gegaan. precies om 12 uur 's nachts waren de dag en datum omgeslagen. Dus tevreden mee!"
facebook zorgvoordeelwinkel