Matrastilter

Matrastilter
Vermindert de symptomen van oedeem, spataderen, lage rugpijn en algemene moeheid. Kan ook aan het hoofdeind gebruikt worden.
€ 43,95

Leg raiser

Leg raiser
Door de ergonomische nuttige hoek van de Leg Raiser krijgt de achterkant van de knie en hiel ondersteuning zodat het onderbeen ontspant.
€ 64,95

Knie support

Knie support
Deze knie support neemt de druk weg van de lage rug en de heupen waardoor de wervelkolom zijn natuurlijke vorm aan neemt.
€ 28,95

Beengoot

Beengoot
Comfortabele en ondersteunende beengoot met stretchbare, waterdichte hoes. Gemaakt van polyurethaan foam. Ook verkrijgbaar in visco elastische model.
€ 52,95

kussen voor na heupoperatie

kussen voor na heupoperatie
Dit kussen is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan foam en wordt gebruikt na heupoperaties voor een optimale ondersteuning.
€ 72,95

t rol gevormd kussen

t rol gevormd kussen
Gevormd kussen voor het positioneren en stabiliseren van de onderbenen en ter ondersteuning van de heupabductie. Inclusief hoes.
€ 97,95

Jantje kussen

Jantje kussen
Handig kussentje om zowel in stoel als bed te positioneren. Het kussentje is zacht, ventilerend, drukverdelend en brandwerend.
€ 44,95

Kussen voor onderrug

Kussen voor onderrug
Stevige rugondersteuning met een toplaag van ultra-visco elastisch foam. Geeft steun in de onderrug en heeft een juiste drukverdeling.
€ 74,32

Kussen voor rug

Kussen voor rug
Voor comfort, een juiste drukverdeling en een maximale ondersteuning van de rug. Inclusief elastische bevestigingsband.
€ 49,95

Lumbaal kussen

Lumbaal kussen
Door de anatomische vormgeving blijven de lendenwervels recht, terwijl de laterale ondersteuning eventuele spanning reduceert.
€ 46,95
klantenservice button zorgvoordeelwinkel
fb