afmetingen wandklok met datum

Klok met datum en wijzerplaat

Naarmate een mens ouder wordt, neemt het geheugen af. Zolang dit de dagelijkse bezigheden niet beïnvloedt, is dat geen probleem. Echter, wanneer dit invloed op het functioneren krijgt en het welzijn hiermee onder druk komt te staan, zijn hulpmiddelen noodzakelijk. Een klok met datum is zo'n hulpmiddel, een echte houvast voor de gebruiker. Op elk moment de juiste dag en tijd weten, dat geeft zelfvertrouwen!

De klok met datum van Twemco is een effectieve hulp voor mensen met dementieverschijnselen. De klok heeft nog een echte wijzerplaat en de Nederlandse datum wordt getoond met grote cijfers en letters. Twemco maakt al 65 jaar kwalitatief hoogwaardige klokken met datum die jarenlang probleemloos werken. De klokken beschikken over veel gepatenteerde uitvindingen. Twemco is de wereldwijde marktleider in volautomatische klokken met dag en datum.
 

Klok met datum en wijzerplaat

Klok met datum en wijzerplaat
Klok met dag en datum, volledig automatische, wijzerplaat; voor op tafel of evt. aan de muur. 165,00
€ 119,00

Klok met datum en wijzerplaat

Klok met datum en wijzerplaat
Klok met datum in zwarte uitvoering. Duidelijke wijzerplaat en volautomatische dag-/ datumaanduiding. 165,00
€ 119,00

Klok met datum en grote wijzerplaat

Klok met datum en grote wijzerplaat
Klok met datum en dag (wandmodel), grote wijzerplaat, automatische aanpassing datum en dag. 179,00
€ 149,00

Klok met datum en grote wijzerplaat

Klok met datum en grote wijzerplaat
Grote wijzerplaat klok met datum. Zwarte body. Volautomatische datum en dag aanpassing. 179,00
€ 149,00
"Indertijd heb ik, op advies van de wijkzorg, deze klok met datum aangeschaft voor mijn moeder. Ze lag al een halfjaar in het verpleeghuis om te revalideren; ze was namelijk geopereerd en het herstel verliep moeizaam. Hoewel haar geheugen nog goed leek, had ze toch een beetje moeite gekregen met het onthouden van de juiste dag en ook het dagritme was een beetje zoek. Omdat het niet was toegestaan om een eigen klok op te hangen, heb ik toen gekozen voor het tafelmodel klok met datum. Na wat zoeken naar de juiste plaats uiteindelijk gekozen voor een plaatsje op een klein tafeltje schuin tegenover haar bed. De klok loopt op een batterij en dat is erg handig, een stopcontact in de buurt was niet nodig. Het resultaat bleek verbluffend; het zelfvertrouwen van mijn moeder kwam terug en zij werd weer de alerte vrouw die zij altijd geweest was. Ik heb het idee dat de klok met datum haar herstel enorm heeft geholpen. Ze woont nu weer thuis en misschien is de klok niet meer nodig. maar de klok heeft toch een prominente plaats in haar woonkamer gekregen. Dat de klok er ook nog leuk uitziet, is dan een prettige bijkomstigheid!"