Tafel voor rolstoel of sta-op-stoel

Tafel voor rolstoel of sta-op-stoel
Tafel met grijs gemoffeld, uitschuifbaar frame. Bijzonder geschikt als rolstoeltafel of in combinatie met een sta-op-stoel.
€ 232,00

Tafel met zijblad voor rolstoel

Tafel met zijblad voor rolstoel
Prachtig vormgegeven bedtafel met zijblad. Dankzij het U frame ook geschikt voor gebruik in combinatie met een rolstoel of sta-op-stoel.
€ 295,00

Bedtafel voor professioneel gebruik

Bedtafel voor professioneel gebruik
Kwalitatief hoogwaardige bedtafel voor professioneel gebruik. Europees fabrikaat.
€ 227,00

Tafel over bed

Tafel over bed
Deze bedtafel heeft een uitschuifbaar frame en kan zo over een bed of stoel worden gereden. De tafel beschikt over een verstelbaar groot blad en een vast zijblad.
€ 259,00

Verrijdbare bedtafel met zijblad

Verrijdbare bedtafel met zijblad
Deze bedtafel heeft een kantelbaar blad en een vast zijblad. Beide bladen zijn gelamineerd en hebben een opstaand randje om te voorkomen dat spullen wegglijden.
€ 112,00

Bedtafels op wielen

Een tijd geleden hebben we een hoge eettafel uitgezocht om over een eenpersoonsbed te kunnen zetten. Zo heb je een stevige (bed)tafel. Deze oplossing voldeed redelijk, al was het wel lastig om de tafel dagelijks naar het voeteneind te verplaatsen. Nu we regelmatig in een verpleeghuis komen, zien we een betere oplossing: een grote bedtafel op wielen die zo over een bed gereden wordt. Het onderstel van de tafel is aanpasbaar aan de breedte van het bed! Bovendien is het blad kantelbaar zodat deze ook als schrijf- leestafel gebruikt kunnen worden. Hadden we dat maar eerder geweten!
 

Verstelbare bedtafel

Een verstelbare bedtafel is handig voor als u langdurig in bed moet blijven liggen. Eten, lezen en schrijven wordt weer mogelijk. Het meest praktisch is een bedtafel met zijblad; hierop kunt u bijvoorbeeld een beker of telefoon zetten. Sommige bedtafels zijn ook geschikt voor gebruik in combinatie met een rolstoel of een sta-op-stoel!

Heeft u onlangs één van bovenstaande bedtafels aangeschaft en heeft u hierover een tip of ervaring die nuttig kan zijn voor andere, schrijf ze voor hen op! Mail uw verhaal, al dan niet met foto - samen met uw adresgegevens - naar contact@zorgvoordeelwinkel.nl o.v.v. "Uw verhaal is het waard!" Is uw verhaal waardevol voor anderen, dan wordt uw verhaal wellicht geplaatst. Als dank ontvangt u dan van ons een handige seniorentelefoon. Geldt niet voor de standaard productreviews.