Seniorenklok Met Datum

Met weemoed kunnen ouderen terugverlangen naar die goede oude tijd. Toen het leven rustiger en beter was. Natuurlijk was dat niet echt zo, maar het geheugen is selectief. Om het gevoel van vroeger terug te krijgen, omringen veel mensen zich met spullen uit het verleden. Ook bij de keuze van een seniorenklok is het raadzaam om hier rekening mee te houden. Een seniorenklok met de uitstraling van een flipklok uit de jaren vijftig, zoals de Twemco seniorenklok met datum, is daarom zeker het overwegen waard. Elke keer als er een dag voorbij gaat, 'flipt' er een nieuw plaatje om.

Fabrikant Twemco heeft inmiddels 55 jaar ervaring met het vervaardigen van volledig automatische klokken met datum. Dankzij voortdurende technologische innovatie zijn deze klokken voor ouderen probleemloos! Door de wat nostalgische vormgeving zijn deze klokken ook zeer geschikt voor mensen met dementie!

Hulpmiddelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, razendsnel en foutloos geleverd!

  • Meest uitgebreide assortiment van NL
  • Ook telefonisch bestellen: 0294 269 851
  • 30.000+ tevreden klanten
  • Ruim 3.000 artikelen
"Ik was al geruime tijd op zoek naar een seniorenklok met datum voor mijn vader. In verschillende warenhuizen geweest, maar niet gevonden. Bij toeval kwam ik er eentje tegen bij een bouwmarkt. Alleen erg duur en niet mijn smaak: vrij grof en onoverzichtelijk. Heb later op internet de seniorenklok weer opgezocht en kwam daar een concurrerende seniorenklok tegen: de Twemco BQ-12 wandklok met datum. Deze klok voor ouderen heeft een stijlvolle vormgeving en is zeker niet schreeuwerig. Een mooie grote wijzerplaat met daarboven de dag en datum overzichtelijk naast elkaar. ik heb de ouderen klok besteld en de volgende dag al ontvangen. Na het uitpakken valt de grootte van de klok op, best groot, maar aan de wand is de seniorenklok eigenlijk precies goed. Het instellen en ophangen (1 schroefje) ging snel. De eerste avond was even spannend, want zou de datum wel op tijd overspringen? 's Morgens direct mijn ouders gebeld en gelukkig wat het goed gegaan. precies om 12 uur 's nachts waren de dag en datum omgeslagen. Dus tevreden mee!"