Badmatten en douchematten

In de badkamer gebeuren de meeste ongelukjes. Het zijn vaak ruimtes met gladde en harde vloeren. Ouderen en mensen die slecht ter been zijn, komen er daarom vaak niet graag. Met antislip hulpmiddelen maakt u van de badkamer weer een veilige en comfortabele ruimte.

WAARSCHUWING Gebruik niet op oneffen tegels en structuurtegels. Hierdoor kan de mat losraken en dit kan leiden tot valpartijen. Een douchemat wordt meestal opgevouwen verzonden. Om mogelijke vouwen eruit te halen, spoelt u de mat met behoorlijk warm water. Controleer regelmatig of de zuignappen nog werken. Zuignappen hechten alleen op een vetvrije ondergrond. Soms gebruiken mensen een speciale sanitairreiniger, maar deze bevat vaak een olie voor de glans. Ook de zuignapjes zelf moeten regelmatig zeep-/vetvrij gemaakt worden.
 

Hulpmiddelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, razendsnel en foutloos geleverd!

  • Meest uitgebreide assortiment van NL
  • Ook telefonisch bestellen: 0294 269 851
  • 30.000+ tevreden klanten
  • Ruim 3.000 artikelen
Ik was op zoek naar een badmat en een douchemat. Bij de Hema en Action geweest maar daar de bleek de keuze beperkt. Ook nog bij IKEA geweest, maar die hadden niks dat aan mijn wensen voldeed. De bad- en douchemat moesten namelijk voldoen aan bepaalde formaten en voorzien zijn van een antislip. Uiteindelijk geslaagd bij ZorgVoordeelwinkel.nl: diverse badkamermatten snel en voordelig geleverd!