Bedtafels Snel en Voordelig geleverd


Voor als in bed moet blijven liggen, is een bedtafel ideaal. Eten. lezen en schrijven wordt weer mogelijk. De meeste bedtafels zijn verrijdbaar en beschikken over een in hoogte verstelbaar en kantelbaar blad.

Bedtafels voor particulier of professioneel gebruik

We bieden een tweetal bedtafels aan: een voordelige bedtafel van uitstekende kwaliteit, bedoeld voor particulier gebruik, en een kwalitatief hoogwaardige bedtafel voor professioneel of particulier gebruik. Beide tafels zijn verrijdbaar en beschikken over een in hoogte verstelbaar en kantelbaar tafelblad. Superhandig!
 

Bedtafel voor particulier gebruik

Bedtafel voor particulier gebruik
Bedtafel https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2157800.images.vijfsterrentweebeoordelingen.png 89,95
€ 64,00

Bedtafel voor professioneel gebruik

Bedtafel voor professioneel gebruik
Bedtafel met massief houten bladen https://myshop.s3-external-3.amazonaws.com/shop2157800.images.1beo4sterprodlijst.png 324,00
€ 249,00
Heeft u onlangs één van bovenstaande bedtafels via ons aangeschaft en heeft u hierover een tip of ervaring die nuttig kan zijn voor anderen? Schrijf ze voor hen op! Mail uw verhaal, al dan niet met foto - samen met uw adresgegevens - naar contact@zorgvoordeelwinkel.nl o.v.v. "Uw verhaal is het waard!" Is uw suggestie waardevol voor anderen dan wordt uw verhaal wellicht hieronder geplaatst. In dat geval worden alleen uw initialen en woonplaats hierbij vermeld. Als dank ontvangt u dan van ons een handige seniorentelefoon! Geldt niet voor de standaard productreviews.
Verzendkosten
Gratis verzending voor bestellingen vanaf 75,00 euro. Anders 5,90 (Nederland en België)
Spacer